tisdag 17 december 2013

En tur till Karlstad, och sedan en tur till.

Förra tisdagen var Jag & Arvid med mamma till Karlstad en sväng. Solareturen hade ''grand-new-opening'', och det var kaos där inne. Nya, fräsha lokaler ute på Wåxnäs. Har aldrig sett så mycket folk inne på en Secondhand förut. Själv hittade jag inte, men såg mycket fint som andra hade plockat på sig. Vi kom dit ca 30 minuter efter att de hade öppnat, och då var det praktiskt taget tomt på hyllorna. Såg några fina gefle-tallrikar för 20pix styck, så tror inte priserna blir så mycket högre än tidigare. Alltid något bra!

Så att efter man lämnat Solareturen tomthänt och lite besviken åkte vi bort till Gengåvan. Där stod folk och köade utanför i vanlig ordning. En svängom därinne, lite fika, och sedan till kassan. 


 Repro - men ack så fint! Känns väldigt Stig tycker jag! Blir en fin julklapp till syrran för 5:-/Styck!

 Finaste muggen från My Little Pony. Söt som socker, men skickar nog ut på Tradera någon dag, då den ser ensam ut bland alla koppar med fat.
 Tyger! Stora bitar, den vänstra är ca 2m lång - kostade 35:- och är i något trikåmaterial. Tycker det känns väldigt Maud Fredholm, men hittar ingen märkning, så antagligen inte. Frottébiten kostade 8:- och den ska bli en badtunika till en liten sötnöt.
... och dessa två kommer från Östpendeln, inte Gengåvan. Hade inte varit inne där på flera år, så butiken förtjänade ett besök. Småmysigt, men ingenting jag egentligen ville ha. Utbudet är lite tråkigt där! Dock fick dessa dukar följa med hem! Tyckte de var värde en femma styck! Pepparkakor! <3

Imorgon blir det ytterligare ett Karlstadsbesök, denna gång med julklappsköp och Bio på agendan. Det ser jag fram emot! :>

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar